CIABATTA MINUTIPIHVIGA

 | 500 kcal

Valmistamiseks vajaminevad komponendid on järgmised:

  • 100g Sea välisfilee minutipihv (Rakvere) – 137 kcal
  • 1tk (70g) Ciabatta Hele Eesti Pagar – 177 kcal
  • 25g juustu – 84 kcal
  • 50g Maitsestamata jogurt (Gefilus 2,5%) – 32 kcal
  • 30g Eesti kergeim majonees Felix – 22 kcal
  • 50g Saaremaa hapukapsast – 10 kcal
  • 50g Värske kurk – 7 kcal
  • 50g Tomat – 13 kcal
  • 50g Punane sibul – 21 kcal

Valmistamiseks läheb vaja sul üht kuklit Ciabattat (70g), ahjus/kuumaõhu fritüüris valmista sea välisfilee minutipihv, mina lõikasin need hiljem viiludeks. Kaussi pane 50g hapukapsast, sisse lisa 50g maitsestamata jogurtit ning 30g eesti kergeimat majoneesi Felixilt, sega need kokku ning pane CIABATTA aluseks, peale laota minutipihvi viilud, lisa 25g juustu(sobib ka riivitud), peale veel viil kurki, sibulat ning tomatit ja võidki CIABATTA teise kukli peale tõsta ning ongi valmis!

Joogiks klaas vett või taimeteed

Lisa Eemalda